-
Nazwa produktu
Grunt do podłoży WEBER PRIM START 5 l
-
Czas maksymalny schnięcia
5 h
-
Temperatura maksymalna stosowania
25 Cel
-
Czas minimalny schnięcia
1.5 h
-
Pojemność
5 ml
-
Temperatura minimalna stosowania
10 Cel
-
Okres przechowywania
12 miesięcy od daty produkcji
-
Długość
126.5
-
Szerokość
281
-
Wysokość
191
-
Indeks SIG
T056224
-
Nazwa wg producenta
weber.prim start 5 kg
-
Zapotrzebowanie minimalne
5
-
Okres przechowywania
12 month
-
Zużycie
Do gruntowania podłoży z betonu lub zapraw cementowych przed zastosowaniem podkładów podłogowych Weber. Do gruntowania chłonnych i porowatych podłoży z betonu, cegieł, betonu komórkowego, tynków, płyt gipsowo-kartonowych itp., przed nałożeniem klejów do glazury, tynków, malowaniem, klejeniem tapet itp. Redukuje chłonność podłoża, zwiększa przyczepność, poprawia rozlewność mas samopoziomujących i zapobiega powstawaniu pęcherzy na ich powierzchni.
-
Zastosowanie
Kuchnia Łazienka Piwnica Posadzka
-
Seria produktu
PRIM STARD
-
Marka produktu
WEBER
-
Symbol producenta
14WPGSTA/05
-
Stawka VAT
23